Ngeunaan RTLED

  • 01

    Profesional Saatos-diobral Service

    Teknisi kami bakal ngabantosan anjeun ngonpigurasikeun tampilan LED ku jarak jauh upami anjeun henteu terang kumaha cara ngajantenkeun tampilan LED.Urang ogé bisa nyadiakeun Anjeun gambar wiring pikeun anjeun.

  • 02

    Pelatihan Téknis Gratis

    Konsumén tiasa nganjang ka pabrik urang, sareng teknisi kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeun tampilan LED sareng ngalereskeun tampilan LED upami diperyogikeun.

  • 03

    Instalasi Lokal Dirojong

    Insinyur kami tiasa angkat ka situs pamasangan anjeun pikeun ngabantosan anjeun masang tampilan LED sareng ngajarkeun anjeun kumaha cara ngajantenkeun tampilan LED upami diperyogikeun.

  • 04

    LOGO Print

    RTLED tiasa nyitak LOGO anjeun dina panél LED sareng pakét gratis, bahkan upami anjeun ngagaleuh ngan ukur sampel 1pc.

PRODUK

APLIKASI

  • 60sqm Indoor P4.8 Garéja LED Video Wall di AS 2018
  • 60sqm P3.91 Panggung layar LED di Turki 2018
  • 50sqm outdoor P4.81 LED Dispaly di Uruguay 2018
  • 48sqm P3.91 Lengkung LED Display di Mexico 2019
  • 36sqm P3.9 LED Display di AS 2019
  • 48sqm HD P2.9 LED Screen di Bolivia 2019
  • 32sqm P3.91 Latar LED Témbongkeun di AS 2018
  • 24sqm P3.91 Acara LED Display di Perancis 2019
  • 35sqm Indoor P3.9 LED Display di Garéja AS 2018
  • 32sqm Outdoor P4.81 LED Video Wall pikeun Konsér di Bélgia 2021
  • 30sqm Outdoor P4.81 Tembok LED pikeun Acara di Bélgia 2020
  • 6sqm Indoor P2.97 LED Display di AS 2018
  • 24sqm P3.91 Acara LED Display di Perancis 2019
  • 24sqm Luar P4.8 LED Display di Peru 2020
  • 24sqm outdoor P4.81 LED Screen di Hungray 2018
  • 24sqm Luar P3.91 Rental Layar LED di AS 2021
  • 24sqm Indoor P2.9 Layar LED di AS 2019
  • 20sqm P3.9 Indoor LED Screen di AS 2019
  • 20sqm P3.91 LED Display pikeun Panggung di AS 2019
  • 18sqm P3.91 Panggung LED Screen di Perancis 2018
  • 16sqm Luar P3.91 Panggung LED Tembok di AS 2020
  • 15sqm P2.5 LED Display di AS 2020
  • 15 sqm P3.91 Backdrop LED Display di Kanada 2021
  • 15 sqm Indoor P3.91 LED Display di AS 2019
  • 12sqm P6 Luar LED Screen di Chili 2019
  • 12sqm P3.91 Rental LED Screen di Perancis 2018
  • 12sqm P3.91 LED Display pikeun Kawinan di AS 2019
  • 12sqm P2.5 HD Layar LED di Swiss 2019
  • 12sqm Luar P3.91 LED Display di Perancis 2019
  • 9sqm Outdoor P3.91 LED Display di AS 2020
  • 8sqm Luar P3.91 Layar LED di Perancis 2020
  • 6sqm P4.81 outdoor LED Témbongkeun pikeun Iklan di Bélgia
  • 8sqm Luar P3.9 Layar LED di AS 2019
  • 6sqm P3.9 LED Screen pikeun Hotel di AS 2020

INQUIRY

  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • logo6