RRETH RTLED

 • 01

  Shërbim profesional pas shitjes

  Tekniku ynë do t'ju ndihmojë të konfiguroni ekranin LED me telekomandë nëse nuk dini si ta bëni ekranin LED të funksionojë.Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë vizatimet e instalimeve elektrike për ju.

 • 02

  Trajnim Teknik Falas

  Klientët mund të vizitojnë fabrikën tonë dhe tekniku ynë do t'ju mësojë se si të përdorni ekranin LED dhe të riparoni ekranin LED nëse është e nevojshme.

 • 03

  Mbështet instalimi lokal

  Inxhinierët tanë mund të shkojnë në vendin tuaj të instalimit për t'ju ndihmuar të instaloni ekranin LED dhe t'ju mësojnë se si ta bëni ekranin LED të funksionojë nëse është e nevojshme.

 • 04

  LOGO Printo

  RTLED mund të printojë LOGO-n tuaj si në panelet LED ashtu edhe në paketa pa pagesë, madje edhe nëse blini vetëm 1 copë mostër.

PRODUKTET

APLIKACIONET

 • Video Muri LED i Kishës P4.8 me sipërfaqe 60 m² në SHBA 2018
 • Ekran LED me sipërfaqe 60m2 P3.91 në Turqi 2018
 • Dispaly LED P4.81 në natyrë 50 m² në Uruguay 2018
 • Ekran LED i lakuar 48 m² P3.91 në Meksikë 2019
 • Ekran LED P3.9 36 m² në SHBA 2019
 • Ekran LED HD P2.9 48 m² në Bolivi 2019
 • Ekran LED në sfond 32 m2 P3.91 në SHBA 2018
 • Ekran LED i ngjarjeve me sipërfaqe 24 m2 P3.91 në Francë 2019
 • Ekran LED P3.9 i brendshëm 35 m² në Kishën e SHBA 2018
 • Muri video LED P4.81 32 m² në natyrë për koncert në Belgjikë 2021
 • Muri LED P4.81 i jashtëm 30 m² për ngjarje në Belgjikë 2020
 • Ekran LED P2.97 6 m² i brendshëm në SHBA 2018
 • Ekran LED i ngjarjeve me sipërfaqe 24 m2 P3.91 në Francë 2019
 • Ekran LED P4.8 i jashtëm 24 m² në Peru 2020
 • Ekran LED P4.81 me sipërfaqe 24 m² në Hungray 2018
 • Ekran LED me qira P3.91 24 m² në natyrë në SHBA 2021
 • Ekran LED P2.9 i brendshëm 24 m² në SHBA 2019
 • Ekran LED i brendshëm 20 m2 P3.9 në SHBA 2019
 • Ekran LED P3.91 20 m² për skenë në SHBA 2019
 • Ekran LED me sipërfaqe 18 m2 P3.91 në Francë 2018
 • Muri LED me skenë 16 m² në natyrë P3.91 në SHBA 2020
 • Ekran LED 15 m2 P2.5 në SHBA 2020
 • Ekran LED me sfond 15 m2 P3,91 në Kanada 2021
 • Ekran LED P3.91 i brendshëm 15 m² në SHBA 2019
 • Ekran LED i jashtëm 12 m² P6 në Kili 2019
 • Ekran LED me qira 12 m2 P3.91 në Francë 2018
 • Ekran LED 12 m2 P3.91 për Dasma në SHBA 2019
 • Ekran LED 12 m2 P2.5 HD në Zvicër 2019
 • Ekran LED P3.91 në natyrë 12 m² në Francë 2019
 • Ekran LED P3.91 me sipërfaqe 9 m² në natyrë në SHBA 2020
 • Ekran LED P3.91 8 m² në natyrë në Francë 2020
 • Ekran LED i jashtëm 6 m² P4.81 për reklamim në Belgjikë
 • Ekran LED P3.9 8 m² në natyrë në SHBA 2019
 • Ekran LED 6 m2 P3.9 për Hotel në SHBA 2020

HETIM

 • logo1
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • logo6