ЗА RTLED

 • 01

  Професионална услуга по продажба

  Нашиот техничар ќе ви помогне да го конфигурирате LED дисплејот далечински ако не знаете како да направите LED дисплеј да работи.Можеме да ви обезбедиме и цртежи за жици за вас.

 • 02

  Бесплатна техничка обука

  Клиентите можат да ја посетат нашата фабрика, а нашиот техничар ќе ве научи како да користите LED дисплеј и да го поправате LED дисплејот доколку е потребно.

 • 03

  Поддржана локална инсталација

  Нашите инженери можат да отидат на вашето место за инсталација за да ви помогнат да инсталирате LED дисплеј и да ве научат како да направите LED дисплеј да работи доколку е потребно.

 • 04

  Печатење на ЛОГО

  RTLED може бесплатно да го испечати вашето ЛОГО и на LED панели и на пакети, па дури и ако купите само 1 парче примерок.

ПРОИЗВОДИ

АПЛИКАЦИИ

 • 60м² внатрешен црковен LED видео ѕид P4.8 во САД 2018 година
 • 60м2 P3.91 Сцена LED екран во Турција 2018 година
 • 50 квадратни метри на отворено P4.81 LED диспали во Уругвај 2018 година
 • Заоблен LED дисплеј од 48 квадратни метри P3.91 во Мексико 2019 година
 • 36 квадратни метри P3.9 LED дисплеј во САД 2019 година
 • 48 квадратни метри HD P2.9 LED екран во Боливија 2019 година
 • 32 квадратни метри P3.91 LED дисплеј во заднина во САД 2018 година
 • 24 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за настани во Франција 2019 година
 • 35sqm внатрешен P3.9 LED дисплеј во црква на САД 2018 година
 • 32 квадратни метри надворешен P4.81 LED видео ѕид за концерт во Белгија 2021 година
 • 30sqm надворешен P4.81 LED ѕид за настан во Белгија 2020 година
 • 6sqm внатрешен P2.97 LED дисплеј во САД 2018 година
 • 24 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за настани во Франција 2019 година
 • 24 квадратни метри надворешен P4.8 LED дисплеј во Перу 2020 година
 • 24 квадратни метри надворешен P4.81 LED екран во Hungray 2018 година
 • 24 квадратни метри надворешен P3.91 LED екран за изнајмување во САД 2021 година
 • 24 квадратни метри внатрешен P2.9 LED екран во САД 2019 година
 • 20 квадратни метри P3.9 внатрешен LED екран во САД 2019 година
 • 20 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за сцена во САД 2019 година
 • LED екран од 18м2 P3.91 во Франција 2018 година
 • 16 квадратни метри Надворешен P3.91 Сценски LED ѕид во САД 2020 година
 • 15 квадратни метри P2.5 LED дисплеј во САД 2020 година
 • 15 квадратни метри P3.91 LED екран со заднина во Канада 2021 година
 • 15 квадратни метри внатрешен P3.91 LED дисплеј во САД 2019 година
 • Надворешен LED екран од 12 квадратни метри P6 во Чиле 2019 година
 • 12 квадратни метри P3.91 изнајмување LED екран во Франција 2018 година
 • 12 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за свадба во САД 2019 година
 • 12 квадратни метри P2.5 HD LED екран во Швајцарија 2019 година
 • 12 квадратни метри надворешен P3.91 LED дисплеј во Франција 2019 година
 • 9 квадратни метри надворешен P3.91 LED дисплеј во САД 2020 година
 • 8м2 надворешен P3.91 LED екран во Франција 2020 година
 • 6м2 P4.81 Надворешен LED дисплеј за рекламирање во Белгија
 • 8м2 надворешен P3.9 LED екран во САД 2019 година
 • 6м2 P3.9 LED екран за хотел во САД 2020 година

ИСТРАЖУВАЊЕ

 • лого1
 • лого2
 • логото3
 • лого4
 • лого5
 • логото6