Babagan RTLED

  • 01

    Layanan Sawise-sale profesional

    Teknisi kita bakal mbantu sampeyan ngatur tampilan LED kanthi remot yen sampeyan ora ngerti carane nggawe tampilan LED bisa digunakake.Kita uga bisa nyedhiyani sampeyan gambar wiring kanggo sampeyan.

  • 02

    Free Training Teknis

    Pelanggan bisa ngunjungi pabrik kita, lan teknisi kita bakal mulang sampeyan carane nggunakake tampilan LED lan ndandani tampilan LED yen perlu.

  • 03

    Instalasi Lokal Didhukung

    Insinyur kita bisa pindhah menyang situs instalasi kanggo asisten sampeyan nginstal tampilan LED lan mulang sampeyan carane nggawe tampilan LED bisa digunakake yen perlu.

  • 04

    Cetak LOGO

    RTLED bisa nyithak LOGO ing loro panel LED lan paket gratis, lan sanajan sampeyan mung tuku sampel 1pc.

PRODUK

APLIKASI

  • Tembok Video LED Gereja P4.8 Dalam Ruangan 60sqm ing AS 2018
  • 60sqm P3.91 Layar LED Tahap ing Turki 2018
  • 50sqm Outdoor P4.81 LED Dispaly ing Uruguay 2018
  • Tampilan LED Mlengkung P3.91 48sqm ing Meksiko 2019
  • Tampilan LED P3.9 36sqm ing AS 2019
  • Layar LED P2.9 HD 48sqm ing Bolivia 2019
  • Tampilan LED latar mburi P3.91 32sqm ing AS 2018
  • Tampilan LED Acara 24sqm P3.91 ing Prancis 2019
  • Tampilan LED P3.9 Indoor 35sqm ing Gereja USA 2018
  • 32sqm Outdoor P4.81 LED Video Wall kanggo Konser ing Belgia 2021
  • 30sqm Outdoor P4.81 Tembok LED kanggo Acara ing Belgia 2020
  • Layar LED P2.97 Indoor 6sqm ing AS 2018
  • Tampilan LED Acara 24sqm P3.91 ing Prancis 2019
  • Tampilan LED P4.8 Outdoor 24sqm ing Peru 2020
  • Layar LED P4.81 Outdoor 24sqm ing Hungray 2018
  • Layar LED Rental P3.91 Outdoor 24sqm ing AS 2021
  • Layar LED P2.9 Indoor 24sqm ing AS 2019
  • Layar LED Indoor P3.9 20sqm ing AS 2019
  • Tampilan LED P3.91 20sqm kanggo Panggung ing AS 2019
  • Layar LED Tahap P3.91 18sqm ing Prancis 2018
  • Tembok LED Panggung P3.91 Outdoor 16sqm ing AS 2020
  • Tampilan LED P2.5 15sqm ing AS 2020
  • Tampilan LED Backdrop P3.91 15 sqm ing Kanada 2021
  • Layar LED P3.91 Indoor 15 sqm ing AS 2019
  • Layar LED Outdoor P6 12sqm ing Chile 2019
  • Layar LED Rental P3.91 12sqm ing Prancis 2018
  • Layar LED P3.91 12sqm kanggo Pernikahan ing AS 2019
  • Layar LED HD P2.5 12sqm ing Swiss 2019
  • Tampilan LED P3.91 Outdoor 12sqm ing Prancis 2019
  • Tampilan LED P3.91 Outdoor 9sqm ing AS 2020
  • Layar LED P3.91 Outdoor 8sqm ing Prancis 2020
  • 6sqm P4.81 Tampilan LED ruangan kanggo Iklan ing Belgium
  • Layar LED P3.9 Outdoor 8sqm ing AS 2019
  • Layar LED P3.9 6sqm kanggo Hotel ing AS 2020

NAKONI, NYELIDIKI

  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • logo6