Projekti

Projekti

Video Muri LED i Kishës P4.8 me sipërfaqe 60 m² në SHBA 2018
Ekran LED me sipërfaqe 60m2 P3.91 në Turqi 2018
Dispaly LED P4.81 në natyrë 50 m² në Uruguay 2018
Ekran LED i lakuar 48 m² P3.91 në Meksikë 2019
Ekran LED P3.9 36 m² në SHBA 2019
Ekran LED HD P2.9 48 m² në Bolivi 2019
Ekran LED në sfond 32 m2 P3.91 në SHBA 2018
Ekran LED i ngjarjeve me sipërfaqe 24 m2 P3.91 në Francë 2019
Ekran LED P3.9 i brendshëm 35 m² në Kishën e SHBA 2018
Muri video LED P4.81 32 m² në natyrë për koncert në Belgjikë 2021
Muri LED P4.81 i jashtëm 30 m² për ngjarje në Belgjikë 2020
Ekran LED P2.97 i brendshëm 6 m² në SHBA 2018
Ekran LED i ngjarjeve me sipërfaqe 24 m2 P3.91 në Francë 2019
Ekran LED P4.8 i jashtëm 24 m² në Peru 2020
Ekran LED P4.81 me sipërfaqe 24 m² në Hungray 2018
Ekran LED me qira P3.91 24 m² në natyrë në SHBA 2021
Ekran LED P2.9 i brendshëm 24 m² në SHBA 2019
Ekran LED i brendshëm 20 m2 P3.9 në SHBA 2019
Ekran LED P3.91 20 m² për skenë në SHBA 2019
Ekran LED me sipërfaqe 18 m2 P3.91 në Francë 2018
Muri LED me skenë 16 m² në natyrë P3.91 në SHBA 2020
Ekran LED 15 m2 P2.5 në SHBA 2020
Ekran LED me sfond 15 m2 P3,91 në Kanada 2021
Ekran LED P3.91 i brendshëm 15 m² në SHBA 2019
Ekran LED i jashtëm 12 m² P6 në Kili 2019
Ekran LED me qira 12 m2 P3.91 në Francë 2018
Ekran LED 12 m2 P3.91 për Dasma në SHBA 2019
Ekran LED 12 m2 P2.5 HD në Zvicër 2019
Ekran LED P3.91 në natyrë 12 m² në Francë 2019
Ekran LED P3.91 me sipërfaqe 9 m² në natyrë në SHBA 2020
Ekran LED P3.91 8 m² në natyrë në Francë 2020
Ekran LED i jashtëm 6 m² P4.81 për reklamim në Belgjikë
Ekran LED P3.9 8 m² në natyrë në SHBA 2019
Ekran LED 6 m2 P3.9 për Hotel në SHBA 2020
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni