Proyek

Proyek

Tembok Video LED Gereja P4.8 Dalam Ruangan 60sqm ing AS 2018
60sqm P3.91 Layar LED Tahap ing Turki 2018
50sqm Outdoor P4.81 LED Dispaly ing Uruguay 2018
Tampilan LED Mlengkung P3.91 48sqm ing Meksiko 2019
Tampilan LED P3.9 36sqm ing AS 2019
Layar LED P2.9 HD 48sqm ing Bolivia 2019
Tampilan LED latar mburi P3.91 32sqm ing AS 2018
Tampilan LED Acara 24sqm P3.91 ing Prancis 2019
Tampilan LED P3.9 Indoor 35sqm ing Gereja USA 2018
32sqm Outdoor P4.81 LED Video Wall kanggo Konser ing Belgia 2021
Tembok LED P4.81 Outdoor 30sqm kanggo Acara ing Belgia 2020
Layar LED P2.97 Indoor 6sqm ing AS 2018
Tampilan LED Acara 24sqm P3.91 ing Prancis 2019
Tampilan LED P4.8 Outdoor 24sqm ing Peru 2020
Layar LED P4.81 Outdoor 24sqm ing Hungray 2018
Layar LED Rental P3.91 Outdoor 24sqm ing AS 2021
Layar LED P2.9 Indoor 24sqm ing AS 2019
Layar LED Indoor P3.9 20sqm ing AS 2019
Tampilan LED P3.91 20sqm kanggo Panggung ing AS 2019
Layar LED Tahap P3.91 18sqm ing Prancis 2018
Tembok LED Panggung P3.91 Outdoor 16sqm ing AS 2020
Tampilan LED P2.5 15sqm ing AS 2020
Tampilan LED Backdrop P3.91 15 sqm ing Kanada 2021
Layar LED P3.91 Indoor 15 sqm ing AS 2019
Layar LED Outdoor P6 12sqm ing Chile 2019
Layar LED Rental P3.91 12sqm ing Prancis 2018
Layar LED P3.91 12sqm kanggo Pernikahan ing AS 2019
Layar LED HD P2.5 12sqm ing Swiss 2019
Tampilan LED P3.91 Outdoor 12sqm ing Prancis 2019
Tampilan LED P3.91 Outdoor 9sqm ing AS 2020
Layar LED P3.91 Outdoor 8sqm ing Prancis 2020
6sqm P4.81 Tampilan LED ruangan kanggo Iklan ing Belgium
Layar LED P3.9 Outdoor 8sqm ing AS 2019
Layar LED P3.9 6sqm kanggo Hotel ing AS 2020
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita