Проект

Проект

60м² внатрешен црковен LED видео ѕид P4.8 во САД 2018 година
60м2 P3.91 Сцена LED екран во Турција 2018 година
50 квадратни метри на отворено P4.81 LED диспали во Уругвај 2018 година
Заоблен LED дисплеј од 48 квадратни метри P3.91 во Мексико 2019 година
36 квадратни метри P3.9 LED дисплеј во САД 2019 година
48 квадратни метри HD P2.9 LED екран во Боливија 2019 година
32 квадратни метри P3.91 LED дисплеј во заднина во САД 2018 година
24 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за настани во Франција 2019 година
35sqm внатрешен P3.9 LED дисплеј во црква на САД 2018 година
32 квадратни метри надворешен P4.81 LED видео ѕид за концерт во Белгија 2021 година
30sqm надворешен P4.81 LED ѕид за настан во Белгија 2020 година
6sqm внатрешен P2.97 LED дисплеј во САД 2018 година
24 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за настани во Франција 2019 година
24 квадратни метри надворешен P4.8 LED дисплеј во Перу 2020 година
24 квадратни метри надворешен P4.81 LED екран во Hungray 2018 година
24 квадратни метри надворешен P3.91 LED екран за изнајмување во САД 2021 година
24 квадратни метри внатрешен P2.9 LED екран во САД 2019 година
20 квадратни метри P3.9 внатрешен LED екран во САД 2019 година
20 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за сцена во САД 2019 година
LED екран од 18м2 P3.91 во Франција 2018 година
16 квадратни метри Надворешен P3.91 Сценски LED ѕид во САД 2020 година
15 квадратни метри P2.5 LED дисплеј во САД 2020 година
15 квадратни метри P3.91 LED екран со заднина во Канада 2021 година
15 квадратни метри внатрешен P3.91 LED дисплеј во САД 2019 година
Надворешен LED екран од 12 квадратни метри P6 во Чиле 2019 година
12 квадратни метри P3.91 изнајмување LED екран во Франција 2018 година
12 квадратни метри P3.91 LED дисплеј за свадба во САД 2019 година
12 квадратни метри P2.5 HD LED екран во Швајцарија 2019 година
12 квадратни метри надворешен P3.91 LED дисплеј во Франција 2019 година
9 квадратни метри надворешен P3.91 LED дисплеј во САД 2020 година
8м2 надворешен P3.91 LED екран во Франција 2020 година
6м2 P4.81 Надворешен LED дисплеј за рекламирање во Белгија
8м2 надворешен P3.9 LED екран во САД 2019 година
6м2 P3.9 LED екран за хотел во САД 2020 година
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја